اهمیت استفاده از پشتی طبی برای صندلی اداری

اهمیت استفاده از پشتی طبی برای صندلی اداری

اگر به تازگی یک پشتی طبی برای صندلی اداری خود خریده‌اید؛ قطعا در پایان روز کاری، احساس جسمیِ بهتری داشته و کمتر دچار خستگی‌ها و دردهای ستون فقرات می‌شوید. این پشتی‌های طبی به شما امکان می‌دهند؛ تا مدت طولانی‌تری روی کار خود تمرکز کنید. آنها حتی می‌توانند کمردرد قدیمی شما را بهبود دهند. این مزایا همگی به دلیل محصول جدیدی است که خریداری کرده‌اید.

محصولی که می‌تواند سبک زندگی کاری شما را تغییر داده و با احساس جسمی بهتر و افزایش بهره‌وری و کارایی، موجب رضایت بیشتر شما شود. بنابراین هنگام خرید مبل اداری می‌توانید به‌جای هزینه‌های بالای خرید یک صندلی‌های ارگونومیک جدید، با افزودن یک پشتی طبی، به بهبود شرایط جسمی خود در محیط کار کمک کنید.

پشتی‌های طبی برای کمک به شما در نشستن راحت برای مدت طولانی در حین کار طراحی شده‌اند. آنها نسبت به پشتی معمول صندلی اداری قابل تنظیم‌تر هستند؛ و به شما امکان می‌دهند متناسب با بدن یا ترجیحات شخصی خود تکیه‌گاه صندلی را تنظیم کنید. این پشتی‌ها می‌توانند رضایت شغلی شما را افزایش داده و خطر آسیب‌های اسکلتی-عضلانی مانند کمردرد را نیز کاهش دهند. در این نوشته می‌خواهیم با زبانی کمی علمی‌تر ۵ دلیل اهمیت استفاده از پشتی طبی در صندلی اداری را شرح دهیم.

 

قرار دادن بدن در راستای مناسب

مهم‌ترین دلیلی که پشتی طبی یا ارگونومیک باعث بهبود کمردرد شما می‌شود؛ این است که برای حمایت از وضعیت طبیعی بدن و کاهش نیروهای استرس‌زا بر بدن شما طراحی شده است. یک پشتی طبی مناسب معمولا ارتفاع کافی دارد و به‌طور کامل گودی کمر شما را پر می‌کند. در واقع این وسیله، کمر شما را کمی به سمت جلو خم می‌کند؛ تا انحنای طبیعی ستون فقرات کمری شما بدون فشار، در محل مناسب خود قرار بگیرد. این پشتی به عنوان پشتی کمر نیز شناخته می‌شود؛ زیرا به محافظت از ستون فقرات کمری کمک می‌کند.
البته در نظر داشته باشید که اتکا به پشتی طبی به خودی خود کافی نیست. بلکه صندلی اداری شما نیز باید حداقل استانداردهای لازم را داشته باشد؛ و بتواند با تنظیمات مختلف، شرایط ارگونومیک را برای بدن شما فراهم کند.

m6000 3.jpg

 

 

ایجاد تراز مناسب در باسن و لگن

یکی از علل شایع کمردرد در هنگام نشستن، قرار گرفتن نامناسب باسن و لگن است. برای درک بهتر قضیه قسمت بالای لگن خود را به عنوان یک کاسه آب در نظر بگیرید؛ که باید در یک سطح نگه داشته شود تا از ریخته شدن آب به جلو یا عقب جلوگیری شود. هنگام نشستن در وضعیت صحیح، ساختارهای استخوانی روی استخوان‌های لگن، باید نسبت به یک‌دیگر هم‌سطح باشند.

این ساختارها با نام‌های ASIS و PSIS به ترتیب در جلو و پشت استخوان‌های لگن قرار دارند. هنگامی که این ساختارهای استخوانی در یک سطح قرار دارند؛ کمر شما قوس کمی داشته و قسمت محدب آن رو به جلو است. اگر ASIS و PSIS هم‌سطح باشند، باسن و لگن شما نیز هم سطح هستند؛ و فشار کمتری روی کمر وجود دارد. پشتی طبی در اینجا نیز با ایجاد حفظ این قوس، کمک می‌کند تا شما به جلو خم نشده و یا به سمت عقب لم ندهید.

به عبارت دیگر بسیاری از ما تمایل داریم در حالی که لگن خود را به سمت عقب متمایل می‌کنیم، در وضعیتی به نام شیب لگن خلفی یا ساکرال بنشینیم. در این وضعیت، هم‌سطحی شرح داده شده به هم می‌خورد؛ و ما وزن بیشتری را روی ساختار تحتانی خود تحمل می‌کنیم.

همچنین هنگامی که لگن به سمت عقب متمایل می‌شود؛ ستون فقرات کمری خم شده و باعث فشار بیشتر بر روی رباط‌ها و ماهیچه‌های کمر می‌شود. نشستن به این شکل همچنین منجر به فشار بیشتر بر دیسک‌های کمر می‌شود. در اینجا نیز ایجاد ثابت به وسیله پشتی طبی به کمک شما می‌آید.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *